Používám!

03.01.2015 12:59

 

Orientální masážní olej s kardamomem, jasmínem a pomerančem je vhodný zejména k relaxační masáži při stresu a vyčerpání, k celkovému zklidnění organismu. Obsažené přírodní látky pečují důkladně o pokožku těla, vyživují ji, zvláčňují a zanechávají ji hedvábně jemnou.

Masážní oleje BOTANICO obsahují pouze oleje rostlinného původu (olivový olej, slunečnicový olej atd.). 

Přináší úlevu při svalovém napětí a únavě, prokrvuje a prohřívá, zmírňuje otoky a má hojivé a regenerační účinky. Je vynikající při bolestech v oblasti krční páteře. Osvědčil se i pro jemnou masáž při nachlazení.
Složení
100% esenciální oleje: Máta peprná – zklidňuje svalové a kloubní bolesti, příjemně chladí, Eukalypt – zmírňuje bolest po zvýšené svalové námaze, Kafrovník – stimuluje krevní oběh a srdeční činnost a další
Vitamíny A, E, F, lecitin

Uvolní napjaté svaly a stresovanou mysl a navodí příjemné pocity vzájemné blízkosti.
100% esenciální oleje: Santalové dřevo – zbavuje depresí a pocitů úzkosti, zklidňuje nervový systém, afrodiziakum, Ylang-ylang – zmírňuje vnitřní napětí a stres, afrodiziakum .....

Postará se o unavené chodidla – odstraňuje bolesti, zmírňuje křeče, otoky, regeneruje a zvláčňuje suchou pokožku a změkčuje kůži na patách. Účinný proti plísním.
100% esenciální oleje: Tymián – prohřívá a prokrvuje, působí antisepticky, zmírňuje otoky, Manuka – výrazné antiseptické a antimykotické účinky, Lemongrass – na drobná poranění a výrony.

Vynikající pleťový a masážní olej, vhodný pro všechny typy pokožky.
Hodí se k péči o jemnou, velmi citlivou pleť. Ošetřuje a regeneruje suchou a popraskanou kůži, blahodárně působí při potížích s akné a ekzémy.